Ülke kuşatılmış durumda…  Bu kuşatma bildiğiniz gibi dış güçlerin, emperyalizmin kuşatması değil, bu ülkenin vatandaşı olan tarikat ve cemaatler tarafından kuşatılmış…

Laik demokratik hukuk devleti olan cumhuriyetimizi, orta doğunu bataklığına gömmek istiyor… Bunun burada kurtuluşa 5-6 ay kalmışken “ALTILI MASA “ bileşenleri akıllarını başlarına toplamalıdır.

Ülkeyi içinden çıkılmaz duruma getiren iktidar bileşenlerinin oyununa gelmemelidir.  

Cumhur ittifakı bileşenleri 18 Haziran seçimlerine 34 gün kala,  14 Mayıs 2023 tarihinde erken genel seçim kararını meclise sunacak topluma “TUZAK” kurmaktadır.   Başta Cumhuriyeti kuran parti genel başkanı Kılıçdaroğlu ve “6’lı masa” bileşenleri bu tuzağa gelmemelidir.

14 MAYIS 2023 ERKEN GENEL SEÇİM KARARINA HAYIR DEMELİDİR…

Bu yazı ile 85 milyon halkımız adına altını çizerek 6’lı masa liderlerini uyarıyorum. Bu erken seçim kararı, Anayasaya göre seçilme süresi dolmuş ve bir daha seçilmesi ancak meclisin alabileceği bir erken seçim kararına bağlı olan bir cumhurbaşkanının yeniden aday olabilmesinden başka bir şey değil.

Tekrar altını çizerek mecliste bulunan muhalefet milletvekillerini uyarıyorum,  liderleriniz duygusallık yaparak seçim kararına evet diyebilir, siz sakın bu oyuna gelmeyin.

Cumhurbaşkanının meclisi feshi etmesi, yeniden aday olmasının önünü açmıyor.  Tek yol meclisin erken seçim kararı almasıdır.

 Bu karara evet derseniz 85 milyon vatandaşın vebalı sizin üzerinizde kalacaktır.

Kamuoyunda liderlerin açıklamalarına bakınca 14 Mayıs 2023 de seçim kararlarına sıcak bakıyor, buna bir anlam veremiyorum.

Uyarıyorum, ülkeyi 22 yıldır tek başına yöneten ve bugün yaşanmaz bir ülke haline getiren tek adam diktatörlüğüne, anayasaya rağmen tekrar aday olma olanağı vermeyin.

Aklınızı başınıza alın, Atatürk’ün kurduğu cumhuriyete yazık etmeyim.

Saygılarımla…