Kocaeli Gölcük'te emekli uzman çavuş Nevzat Acar, eşi ve iki çocuğuna ateş ederek ardından intihar etti. Olay sonrası Nevzat Acar, eşi ve oğlu ölürken kızı ağır yaralandı.

Dün akşam saatlerinde Gölcük Merkez Mahallesi Donanma Caddesi 4'üncü Sokak üzerindeki bir evde meydana gelen olayda, emekli uzman çavuş Nevzat Acar ile eşi Züleyha Acar, çocukları Nurseda ve Oğulcan Acar arasında evde 'bilinmeyen nedenle tartışma' çıktı. Ardından belindeki tabancayı çıkaran Nevzat Acar, eşi ve iki çocuğunun üzerine ateş ettikten sonra, kendisini vurdu.

KENDİSİ, EŞİ VE OĞLU ÖLDÜ, KIZI AĞIR YARALANDI

Evden gelen silah seslerini duyanların ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve 112 acil sağlık ekibi sevk edildi. Eve giren sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Oğulcan Acar'ın öldüğü belirlendi. Durumları ağır olan Nevzat Acar ile eşi Züleyha ve kızı Nurseda Acar, ilk tedavilerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı.

Hastanede tedavi altına alınan Züleyha Acar ve Nevzat Acar da öldü. Polisin incelemelerinin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Nurseda Acar'ın da hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)