Umut Partisi kurucu Genel Başkanı Abdulkadir Bozkurt ülkenin içinde bulunduğu sorun ve sıkıntıların her alanda çığ gibi büyüdüğünü,gelecekle ilgili halkın büyük bir kesiminin plan yapamadığından dolayı endişe duyduğunu belirterek açıklamalarda bulundu.

 

Başkan Bozkurt açıklamasında;" Malesef  kendi içerimizdeki birlik ve beraberliğimiz her geçen gün  daha çok erezyona uğramaktadır.

 

İnsanların hayatlarını günlük yaşadığını,geleceğe dönük planlar yapamadığını ve büyük bir kesimin gelecekle ilgili kaygılı olduğunu görüyoruz.

 

Her geçen gün ağırlaşan ekonomik şartlar altında ahlak ve maneviyatımız tehlike altındadır.

 

Ülkemizin zincirlerini kırarak kendi kendine yeten tam bağımsız bir ülke haline gelmesine iç ve dış küresel güçler asla müsade etmemektedir.

 

Bir çok siyasi parti yöneticisi ise boş işler ile uğraşmaktan malesef halkın içinde bulunduğu sorun ve sıkıntıların çözümü aşamasında ortaya somut bir proje koyamamaktır.Bu durum endişe vericidir.

 

Bugün ülkemizin içinde bulunduğu sorun ve sıkıntıları çözebilecek yetenekli siyasetçilerin halen medya tarafından ekranlara çıkartılıp halkımıza projelerini anlatmalarına müsade edilmemesi ise düşündürücüdür.Önümüzdeki dönemde vatansever ve yetenekli siyasetçilere ülkemizin ne kadar ihtiyacı olduğunu daha net göreceğiz.

 

Nefsinin altında ezilerek yanlış kararlar alan koltuk ve makam heveslisi siyasetçiler ile bu ülkenin ahvali değişmez. Madem ki tüm siyasetçilerin derdi ülkemizin sorun ve sıkıntıları o zaman neden birbirlerini anlamak yerine kavga etmektedirler.

 

Gerçek vatansever siyasetçiler kişisel menfaat ve çıkarları için kavga etmez.Tek kavgası ülkesinin ve halkının geleceği içindir."dedi.