Şanlıurfanın Ortaokulda marka kurumu Özel Şanlıurfa Aydınlar Koleji Ortaokulu her yıl olduğu gibi bu yılda Geleceğin Aydını olmaya aday öğrenciler için kabul sınavı düzenleyecek.

4-5-6 ve 7.sınıf öğrencilerin girebileceği sınav 11 Şubat Cumartesi günü okulda yapılacak. Başvuru için: sinav.aydinlaregitimkurumlari.com adresinden online başvuru yapılıyor. Kolejin Yönetim Kurulu Başkanı S.Fethi Aydın “sınırlı kontenjanla yapacağımız ve Şanlıurfanın ortaokulda en geniş katılımlı kabul sınavı olacak bu Sınava tüm Şanlıurfa halkımızı bekliyoruz” dedi.

Şanlıurfa Özel Aydınlar Eğitim Kurumları direktörü ve aynı zamanda eğitimci olan Said Fethi Aydın tarafından yapılan açıklamada, 11 Şubat'ta yapılacak olan Aydınlar Kabul Sınavı için 4. 5. 6. ve 7. sınıflar için yapacakları ve sınavlara girecek olan öğrencileri şimdiden davet etti.

11 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan kısa adı AKS olan Aydınlar Kabul Sınavı 11 Şubat tarihinde yapılacaktır.

Her yıl Şanlıurfa'da Aydınlar Eğitim Kurumları tarafından yapılan Aydınlar Kabul Sınavına yüzlerce öğrenci girerken bu yıl yine 11 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan sınava yoğun bir ilginin olacağı tahmin ediliyor.

11 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan Aydınlar Kabul Sınavı için 4 5 6 ve 7 sınıfta okuyan öğrencilerin başvuru yapacağı ve aynı zamanda bu yapılan sınav sonucunda birçok öğrencinin farklı oranlarda indirim kazanarak özel Aydınlar Koleji için geçerli olan bu indirimlerden faydalanacağı ifade edildi.

Şanlıurfa'nın en önemli eğitim kurumlarından bir tanesi olan Aydınlar Eğitim Kurumları kurucusu ve aynı zamanda eğitimci olan Sait Fethi Aydın yapmış olduğu açıklamada her yıl öğrenciler için düzenlemiş oldukları Aydınlar Kabul sınavı için bu yıl 11 Şubat 2023 tarihinde yapacaklarını ve bu sınava 4 5 6 ve 7. sınıfta okuyan öğrencilerin dört gözle beklemiş olduğu bir sınav olarak ifade ederek sınava katılacak olan öğrencilerin sınavda göstereceği performans ve başarıya göre okulda okumaları için çeşitli oranlarda indirim yapacaklarını ve bu sınava 4 5 6 ve 7 sınıflarda Şanlıurfa'nın hangi okulunda neresinde okuyorsa bu sınava katılmalarını bekliyoruz şimdiden katılacak olan öğrencilere başarılar diliyoruz dedi.