Zahide Uçar

Bugün Yunan askeri denilen tecavüzcü, hırsız canileri denize döktüğümüz günün 100. günüdür.

KUTLU OLSUN.

İzmir Yunan işgalinden kurtarıldıktan sonra Atatürk; “Bütün cihan işitsin ki efendiler, artık İzmir hiçbir kirli ayağın üzerine basamayacağı kutsal bir topraktır!” diyor.

Yunan ise yeniden İzmir’e girme hayali kuruyor. Dün İngiliz kuyruğunda, bugün Amerika kuyruğunda…

Dokuz Eylül günü Yunan askerleri (asker ahlakı olmayan katil sürüsü tecavüzcüler) denize döküldü. Giderken işbirlikçileri bizi de götürün diye yalvardılar. Yunan askerleri onların ellerine kürekle vurarak denize iteledi.

Bugün ülkemiz sadece dış düşmandan temizlenmedi. Aynı zamanda işbirlikçi iç düşman da yenildi.

Bugün;

Ülkemizi işgalden kurtaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, Mehmetçiklerin torunları İzmir’in işgalden kurtuluşunu coşkuyla kutluyor.

Düşman ile işbirliği yapan Pontus artıkları, Kuva’-yi İnzibatiye çocukları ise Kurtuluş savaşını inkar ediyor. Bunlardan biri Karadeniz’in bir ilinde “biz insanı denize dökmeyiz, yaşatırız” diye pankart astı. Tecavüzcüleri yaşatmaktan söz etmek için sadece hain değil, aynı zamanda pezevenk de olmak lazımdır.

“Çanakkale her türlü geçilebilir” diye düşmana davetiye çıkaranları da gördü bu ülke.

Bugün;

İzmir’in dağlarında çiçekler açtı. İşgal günlerinde evlerinde kırmızı kumaşları saklayarak kurtuluş gününe bayrak diken genç kızlarımız İzmir’i gelincik bahçesine çevirdi. Şehitlerimizin kanlarıyla oluşmuş al bayrağımızın Diyanet denen kurum camilere asılmasını yasaklamış. Kurtuluş Savaşımız başarılı olmasaydı hangi camiye imam olacaktınız? Hangi cami açık kalacaktı? Gidin Yunanistan’a, tek bir cami bulacak mısınız bakalım. Partiniz cemaati olmayan kiliseleri onarmaya devam etsin!

Kısaca özetlersek;

Bugünü kazananlar kutlayacaktır!

Kaybedenler;

İçeride ve dışarıda üzülecek, içeridekiler yenilgilerini kutlamayacaktır! Bunları herkes not etsin!

Yunan+İngiliz işgalinden kurtuluşumuzun 100. yılında;

Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, Mehmetçiklerimizin, dağdan inip Kurtuluş Savaşına katılan Efelerin aziz hatıralarına saygı ve minnetle…

Aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.

Azim ve Karar, 9 Eylül 2022.