TC NET HABER
TC NET HABER
SİYASET

Son Dakika: Bakan Bilgin ve Nebati Saray'a gidiyor

Son dakika haberi... Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücrette flaş gelişme... Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Saray'a çıkıyor.

Son Dakika: Bakan Bilgin ve Nebati Saray'a gidiyor
Paylaş:

Son Dakika: Bakan Bilgin ve Nebati Saray'a gidiyor

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Hazine ve Maliye Bakanı Nebati ile görüşmesi bekleniyor. Saray'daki toplantının Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve asgari ücretle ilgili olması bekleniyor. 

 

Yarın itibarıyla başlayacak asgari ücret maratonu öncesi dikkat çeken toplantı 18.15'te gerçekleştirilecek. Bakan Bilgin yarın da asgari ücret görüşmeleri için TÜRK-İŞ ve TİSK başkanlarıyla bir araya gelecek.

Advertisement

 

 

Bu haber TC NET HABER tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.