Tedavi gördüğü Başkent Hastanesi'nde hayata veda eden eski Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu'nun ardından insanlık dışı bir sosyal medya paylaşımına imza atıldı.

 

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü'nde öğretim üyesi olarak görev yapan Dr. Mehmet Hakan Sağlam tarafından yapılan o paylaşımda "Sabih Kanadoğlu için cehennem zebanileri toplanıp ateşte mi kızartalım yoksa kubura mı atalım diye 367 oylaması yapacaklarmış" denildi.

İşte Sağlam'ın Twitter hesabındanki o paylaşımı:

 

ATATÜRK'E HAKARETTEN CEZA ALMIŞTI

Dr. Mehmet Hakan Sağlam, katıldığı bir televizyon programında, Mustafa Kemal Atatürk’ün Hint Müslümanları ve Pakistanlılar tarafından gönderilen 5700 kg altını zimmetine geçirdiğini söylemişti. Sağlam, İsmet İnönü için ise "Dünyadaki bütün klimalar soğuk hava modunda çalışsa Kabe’yi mezar taşı diye getirip İsmet İnönü’nün mezarının üzerine kapatsalar, öteki dünyadaki cehennem azabından asla kurtulamaz” yorumunda bulunmuştu. Bunun üzerine Sağlam hakkında açılan "Atatürk ile İnönü'ye hakaret ve iftira" davası sanığa iki yıl hapis cezası verilmişti. Mahkeme, sanığın sabıkasının olmamasını dikkate alarak cezayı 1 yıl 8 aya düşürmüştü.

Mehmet Hakan Sağlam dönem dönem Akit TV ekranlarında da boy gösteriyor.