TC NET HABER
TC NET HABER
EKONOMİ

Kulisler hareketlendi... EYT düzenlemesinde yaş sınırı tartışması

Milyonlarca kişi EYT ile ilgili düzenlemeyi beklerken kulisler hareketlendi. Yaş sınırının 48-50’ye çekilmesinin sürpriz olmayacağı belirtiliyor.

Kulisler hareketlendi... EYT düzenlemesinde yaş sınırı tartışması
Paylaş:

Milyonların merakla beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili çalışmada sona yaklaşılırken kulisler de haraketlendi.

İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet'ten Hacer Boyacıoğlu'nun haberine göre, 50-52 yaş sınırıyla EYT’lilerin emekli edilmeye başlanabileceği belirtiliyor. Söz konusu rakamın ise 48-50’ye çekilmesinin de sürpriz olmayacağı vurgulanıyor. 

Konuyla ilgili kesin karar kabinenin ardından AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından verilecek.

 

 

Bu haber TC NET HABER tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.