Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili olarak, "Bu aday, bizim ittifak ettiğimiz konularda kendisinin de ittifak içinde olduğunu vatandaşa deklare edecek. Bu noktada karar verebilmek için hepimizin kamuoyu yoklamalarına ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı. Karamollaoğlu ayrıca, "Tayyip Erdoğan’ın iktidarda kalabilmek için başvurmayacağı yol yoktur” dedi.

Sözcü'de yer alan habere göre; Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı bir programda soruları yanıtladı.

“NE OLURSA OLSUN İKTİDAR, BUGÜN KENDİ KABAHATİNİ ÖRTMEK İÇİN MUHALEFETİ SUÇLAMAYA KALKIYOR”

“Ne olursa olsun iktidar, bugün kendi kabahatini örtmek için muhalefeti suçlamaya kalkıyor” diyen Karamollaoğlu, “Allah'tan korkun yahu! 20 senenin mesuliyeti kendi omuzlarında, sorumluluk onlarda. İçinden çıkılamayacak bir hale getirmişler ülkeyi” dedi. 

İktidarı eleştiren ve seçim mesajı veren Karamollaoğlu, “Biz seçime giderken vatandaşımıza ‘Ey millet, bugüne kadar 20 yıldır bu ülkeyi idare edenlere bir bakın. Tasvip ediyorsanız, bu problemlerin devamından yanaysanız devam edin' diyoruz” şeklinde konuştu.

"CUMHURBAŞKANI ADAYINA KARAR VEREBİLMEK İÇİN HEPİMİZİN KAMUOYU YOKLAMALARINA İHTİYACIMIZ VAR"

Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, şunları söyledi:

"Bu aday, bizim ittifak ettiğimiz konularda kendisinin de ittifak içinde olduğunu vatandaşa deklare edecek. Ondan sonra seçime gidilecek. Bu noktada karar verebilmek için hepimizin kamuoyu yoklamalarına ihtiyacımız var." 

"KAMUOYU YOKLAMALARINA BAKTIĞIMIZ ZAMAN TAYYİP BEY'İN KAZANMA İHTİMALİ GÖZÜKMÜYOR"

“Kamuoyu yoklamalarına baktığımız zaman Tayyip Bey'in kazanma ihtimali gözükmüyor. Ama Tayyip Bey çok kararlı, ısrarlı bir insan. ‘Ben burada kalacağım' diyor. Dikkat edin her yola başvuruyor. 'Altılı masanın yedinci ayağı var, bu HDP'dir’ diyor. Ama kendisi gidiyor, HDP ile mecliste yağlı ballı görüşme yapabiliyor.

Öcalan'ın kardeşini çıkarabiliyor televizyonlara, ona mübah. Ama siz bir HDP'liye selam verirseniz ‘Siz suçlusunuz' diyor. Kendisinin yaptığı, kendi prensiplerine uymama noktasındaki ısrarı akılalmaz boyutlarda.”

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, açıklamalarının devamında “Tayyip Erdoğan’ın iktidarda kalabilmek için başvurmayacağı yol yoktur” dedi.