İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yaklaşan 2023 seçimleri öncesi kongre kararı vermesinin ardından İyi Parti Tuzla İlçe 3.olağan kongresi gerçekleştirdi.  Heyacanın çok yüksek olduğu kongrede Recep Karaot ve Başar Bahadır arasında geçen başa baş yarışın galibi 186 oy alan Recep Karaot oldu. Başar Bahadır ise 184 oy alarak teşkilattaki gücünü göstermiş oldu.

Kongrede divan başkanlığına önerilen iyi parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş oy birliği ile seçilerek kongre başlamış oldu.  Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra, Faaliyet Raporunu Oktay Çakıcı, Mali Raporu Mustafa Türk okuduktan sonra beyaz liste ile seçime katılan Recep Karaot ve mavi liste ile katılan Başar Bahadır delegelere ve katılımcılara hitaben yapmak istediklerini konuştular.  İlçe başkan adaylarından sonra seçimlerde Milletvekili aday adayı olacağını açıklayan İ.Önder Albayrak teşkilatı kucaklayacak bir konuşma yaptı. Son konuşan ise İyi Parti STK lardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Burak Akburak genel bir konuşma yaparak sözlerini tamamladı.

Kongrede 6 Masada bulunan siyasi partilerin Tuzla İlçe Başkanları, Anadolu yakasında bulunan İyi Parti ilçe başkanları ve teşkilat Üyeleri, demokratik kitle örgütleri katılmış oldu.

İŞTE  YENİ SEÇİLE İLÇE BAŞKANI VE LİSTESİ