"Bu milletin amına koyacağız" diyen işadamı müsveddesi Mehmet Cengiz " ve "bir kereden bir şey olmaz"deyen cocuklara tecavüz edeni kayıran eski  Aile Bakanı  Sema Ramazan topluma hakaret etti;niye tutuklanmadı?!

 

Siz kimin aklı ile dalga geçiyorsunuz?

Siz Türk milletini aptal, adaletsizliği adalet mi sanıyorsunuz?!

 

Sahi, " Bir terörist kadar cesur olmalıyız" sözünü seçim mitinglerinde söyleyeni de hatırlıyor musunuz?

 

Türk bayrağını yakan ÖSO teröristlerine "Kuvvayi Milliyedir" diyen kimdi?

 

" Çiftçiye ananı da al git" diyen, "Şehide Kelle, katiline " sayın Öcalan" diyen kişi toplumu kin ve nefrete sürüklemiyor mu?

 

Ayasofya açılışında elinde kılıç sallayarak bu ülkenin kurucu Önderi Başkomutan yüce Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' e lanet okuyan Diyanet işleri başkanı Ali Erbaş' ı neden kimse tutuklamadı?!

 

Kindar ve dindar nesil yetiştirdiniz! Terörist başı öcalanın interpolde  aranan kardeşini terörist osman öcalanı TRT' te ye çıkardınız.Bu suçu işleyenler toplumu kin ve şiddete teşvik etmiyor mu, hani sorumlularından kim hesap sordu; bu olaya ilişkin her hangi bir tutuklama var mı?!

 

" Üç beş keçinin otladığı yer" diyerek tanımladığı işgale uğrattığınız vatan toprakları için  "Yunan' a verelim gitsin" diyerek devlete ve millete hakarette bulunan Nagehan Alçı' yı neden tutuklamadınız?!

 

"Her birer Oy şeyh saite birer fatihadır" diyen vatan hainine Diyarbakır miting meydanlarında rahmet okuyan Binali Yıldırım'ı neden yargılamadınız? 

 

Kadın cinayetlerini işleyenleri dışarı salıp, masum kadınların canına kıyan katilleri kayıran adaletinizi de çok iyi biliyoruz.

 

Gülşen, Tuğçe Kazaz gibi olsaydı daha mı iyi olucaktı?!

 

Fazla söze ne hacet, Gülşen' Çolaloğlu'un şarkısını anlayana çok şey anlatıyor...

 

BOŞSUN ADAM 

Bu hâllerinden vazgeç artık

Uyan da gör dünyayı

Sen bu havayla zor bulursun

Sana göre sevdayı

 

Masal yaşın da geçmiş artık

Uyan da gör dünyayı

Sen bu kafayla zor bulursun

İstediğin aşkı

 

Hayatı yaşar görürsün

Sen de büyürsün

Hele yollara düş bakalım görelim

 

Hayatı yaşar görürsün

Sen de büyürsün

Elbet bir gün

 

Hoşsun ama boşsun adam

Şaşarım senin aklına uyana da

Hoşsun ama boşsun adam

Yetmez ki bana

 

Hoşsun ama boşsun adam

Şaşarım senin aşkına kapılana

Hoşsun ama boşsun adam

Uymaz ki bana

 

NE GÜZEL SÖYLEMİŞ AMA...

 

Adalet namlunun ucunda : Atatürk diyor ki; "

 

"Biz asrın icaplarına ve milletin hakiki ihtiyaçlarına göre kanun yapmalıyız. Eldeki kanunlarımızı hakimlerimiz süratle tatbik edemiyorlarsa hemen değiştirmeliyiz. Halka adaleti süratle dağıtmak ve tatbik etmek mecburiyetindeyiz."

 

Bir hükümet, ancak adalete dayanabilir. Bağımsızlık, gelecek, özgürlük her şey adaletle vardır.

 

Özgürlüğün de eşitliğin de adaletin de kaynağı ulusal egemenliktirM. Kemal Atatürk

 

Her halde dünyada bir hak vardır. Ve hak kuvvetin üstündedir. M. Kemal Atatürk

 

Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.M. Kemal Atatürk

 

"Adalet mülkün temelidir" M.K.ATATÜRK

Mülkü yabancılara sattınız , mülk yoksa devlet yoktur, devleti ayakta tutan hukuk sistemidir. Hukuk yoksa devlet yoktur demektir, şimdi siz hangi hukuktan, hangi adaletten bahsediyorsunuz? 

 

Türkiye Cuöhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir" dedi Atatürk, siz Türk Milleti demekten acizsiniz, çünkü Türk düşmanlarısınız!  

***

"Tek millet" diyenler devleti yıktı, " Tek Bayrak" diyenler Atatürk Havalimanında  kırmızı halı sererek peşmerge Barzani' yi devlet töreni ile karşılayıp , paçavrasını göndere çekti, şanlı Türk Bayrağını ise peşmergeye şirin görünmek için indirdi!

 

Bayrak devleti temsil eder ve milletin namusudur. Namusumuzu indirdiniz, şehitlerin kanına girdiniz; teröröristin paçavrasını yüksettiniz  devlet suçu işlediniz; sizi neden kimse yargılamadı, hani sizi neden  kimse tutuklamadı?! 

 

***

"Artık gelecek planlarımı hayattan gizli yapıyorum. Sanki hayat, işini gücünü bırakıp planlarımı bozmak için her şeyi yapıyor; Sayın Albayım ”

 

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, ama kovamıycaksınız! ; diyorum.

 

Bırası Türk yurdu, burada son sözü Türk söyler!"

 

Ne mutlu Türküm diyene, diyemiyenin canı cehenneme!                    <div class=