Tekirdağ'da CHP il başkanı Zeynel Şener Saygın üzerine kurulan "KUMPAS" oyunu tuttu. İl başkanıyla birlikte şimdilik Muratlı, Kapaklı ve Süleymanpaşa ilçe teşkilat başkanlarına da “kumpas” atanacağı konuşuluyor.

Tekirdağ'da il başkanına oynan oyunun en büyük nedeni, il başkanı Zeynel Şener Saygın'ın "ön seçim de ısrar etmesi " oldu.

Ön seçimden korkan! Sandıktan çıkamayacağını anlayan sözüm ona bazı milletvekilleri kurdukları dümenin bozulmaması için. Ön seçimde direten il başkanını “kumpas”  kurarak görevden alınması için düğmeye bastılar.

Dürüst, Çalışkan ve her zaman adaleti ve demokrasiyi savunan il başkanını alaşağı edilmesi için il yönetimindeki üyelerin yarısını istifa etmesi gerekiyordu. Parti yönetiminde bulunanları başta Tekirdağ CHP Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başta olmak üzere parti yönetiminde bazı isimler tek tek aranarak kimine ”mavi boncuk”  kimine ise tehdit edilerek 19 parti üyesi istifa ettirildi.

Tekirdağ da bu karışıklık devam ettiği süre içinde 60 partili üye sadece yapılan “kumpasa” tepki amacıyla CHP den istifa ettiği öğrenildi.

İl başkanlığına ve diğer görevden alınacak ilçe başkanlarına da atanacak “kayyum”  haberi sonrası Tekirdağ da CHP den istifaların ciddi anlamda çoğalacağı konuşuluyor.

Muratlı, Kapaklı ve Süleymanpaşadan sonra Hayrabolu ilçe başkanın da diken üstünde durduğu, çok kısa bir süre içinde Hayrabolu CHP ilçe başkanın da görevinden ziyade partisinden dahi istifa etmesi konuşulanlar arasındadır.

Tekirdağ’da yapılan bu kumpaslar nedeniyle her geçen gün eriyip biter.

 

FAİK ÖZTRAK  ÖNSEÇİME KARŞI ÇIKARAK  İYİ PARTİNİN YOLUNU MU AÇIYOR

Tekirdağ da CHP'lilerde büyük rahatsızlığa neden olan bu görevden almalar. Tekirdağ da CHP'den büyük kopmalar olacak gibi gözüküyor. Önseçime karşı olarak kendisine yakın arkadaşlarını atama yapmak istediği için başta CHP Milletvekilleri Faik Öztrak ve İlhami Özcan Aygun'a büyük tepkilerin gelmesine neden olacağı iddia ediliyor.

Faik Öztrak için " deden toruna devam eden sultanlık gibi milletvekilliği için birçok CHP'li bu saltanat ne zaman bitecek derken. İlhami Özcan Aygun'un ise her ilçe teşkilatlarına müdahale etmesi bardağı taşıran son damla olduğu görüldü.

CHP'LİLER SORUYOR!

Siz Kimsiniz: Kendinize Bu Görevi Nereden Alıyorsunuz?

Hangi ilçede kimin belediye başkan adayı olacağına siz mi karar vereceksiniz yoksa halk kendi istediği belediye başkanını seçemeyecek mi?

İstediğiniz CHP ilçe başkanını görevden aldırarak neyin peşindesiniz.

Söze geldiğinde Demokrasi ve Adaletten bahseden sözüm ona CIRT CHP’liler. Gerçekten siz CHP'ye mi çalışıyorsunuz?

Seçime ramak kaldığı bu zamanda Tekirdağ’dan en az 6 Milletvekili çıkaracağınız yerde şimdi üç vekilliğin bile tehlikeye gireceğini nasıl düşünmediniz!

ŞİMDİ SIRADA CANDAN YÜCEER Mİ VAR...

İl başkanına yapılan “kumpas” sonrası sırada ciddi rakip gördüğünüz kendi partinizin başarılı vekiline de ”kumpas” çok uzak olamayacağı ortada görünüyor.

Tüm bu olanlardan sonra “kupasın” içinde yer alanlar kendilerinin ne kadar CHP'li olduğunu sorgulamalıdır.

İl yönetimine tehditle istifa ettirenlerin parti içi suç işlediğini başta CHP genel başkanına birileri söylemelidir.

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sizin ADALET kavramınız nerede kaldı.  Nerede sizin demokrasi anlayışınız.

Yazık Ettiniz CHP'ye