Orhanlar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Orhan,her zaman bölge halkı ve ferahı için çalıştıklarını söyledi. Orhan,her geçen gün istihdam olarak çıtayı her zaman yükseğe çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizdi. 

 

Orhan " 

 

Sunduğumuz kaliteli, etkin hizmetlerimiz ile bugün; ülkemizde faaliyet gösteren seçkin ve tercih edilen hizmet kuruluşlarından biri olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Hem ulaştığımız kitle hem de takım arkadaşlarımız arasında sinerjiyi yaratabilmek için benimsediğimiz değerler;

 

• Müşterilerimizin kalite, fiyat, teslim süresi ve yüksek standartlardaki beklentilerini sorunsuz bir şekilde karşılamak

• Kalite yönetimi süreçleri kapsamında müşterilerimize ve sektöre doğru yanıtlar sunmak

• Zamanı iyi kullanıp, ölçülebilir ve ulaşılabilir hedefler doğrultusunda standart bir kalite yönetimi politikası yürütmek

• Tüm çalışanlarımızın şirketin amaç ve hedefleri doğrultusunda katılımına teşvik edici kalite yönetim modelleri oluşturmaktır " dedi. 

 

 

ORHANLAR A.Ş.'nin Tarihçesi

 

1996 yılında hizmete başlayan şirketimiz dekorasyon yapı işlerinde faaliyet göstermiştir. Daha sonra Etimesgut’un önde gelen müteahhitlik firması olarak ilçenin önde gelen inşaat firması haline gelmiştir. Şu ana kadar 20 nin üzerinde proje bitirip teslim edilmiştir. Yeni yaşam alanları inşa etmeye devam etmektedir.

 

Bunun yanında mobilya fabrikası ile de bir çok mobilya firması ve müteahhit firmaya da hizmet vermekte ve sayısız projeye imza atmış ve atmaya devam etmektedir.

 

Vizyon & Misyon

 

Çağımızın gerektirdiği modern çalışma yöntemlerimiz, nitelikli personel seçimimiz ve eğitimlerimizle yapılan işlerin, kullanılan malzeme ve ekipmanın kalitesini pozitif bir ivmeyle sürekli geliştirerek, müşterilerimizin ihtiyaçlarını kesintisiz tespit edip, en iyi şekilde cevaplayarak, zaman ve enerjilerini asıl faaliyet alanlarına yöneltmelerine yardımcı olmak ve katkıda bulunmaktır.

 

ORHANLAR İNŞAAT VE MOBİLYA İLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK , SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARINI GÖRMEK İÇİN QR KODU OKUTABİLİRSİNİZ.

 

İletişim : 

 

Ahi Evran Mahallesi 241.Sokak No:24 06935 Sincan / Ankara

 

ilgi@orhanlar.com.tr

ÇAĞRI MERKEZI

0312 268 00 22