Bu yıl 48’incisi düzenlenecek olan Altın Kelebek Ödülleri organizasyonunda adaylar arasında yer alan gazeteci Aslı Şafak, listeden çıkarılmasını istemesinin ardından bu kez de Armağan Çağlayan aynı gerekçelerle katılmak istemediğini söyledi. 

 

Daha önce Aslı Şafak, İbrahim Tatlıses için şu paylaşımı yapmıştı. 

Şafak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, geçen yılki ödül töreninde İbrahim Tatlıses'e "yaşam boyu onur ödülü" verildiğini anımsattı.

 

Şafak, paylaşımında “Altın Kelebek adayları açıklandı. Kadın sunucular arasındaymışım. Aslında ekrandan burnu görünenler bile listeye alınmış. Geçen yıl yaşam boyu onur ödülü, yaşamını kadın döverek geçiren İbrahim Tatlıses’e verilmişti. O listede olmak istemiyorum. Selametle" ifadelerini kullamıştı.

 

Aslı Şafak'ın ardından bu kez de ünlü programcı Armağan Çağlayan aynı gerekçelerle Altın Kelebek ödül törenini veto ettiğini duyurdu.

Çağlayan sosyal medya hesabından paylaşım yaparak şunları söyledi. 

" Altın Kelebek Ödüllerin’de Gör Beni,Dur Bi Dinle ile dijital en iyi içeriğe aday olmuşuz.Ekip arkadaşlarımın da onayıyla,sosyal medyanın ve YouTube seyircisinin bize verdiği ödülden hiçbir ödülün daha önemli olmadığına karar vererek, Altın Kelebek adaylığından çekiliyoruz." diye paylaşım yaptı.

 

Armağan Çağlayan'ın bu paylaşımına çok sayıda ünlü destek vererek şu yorumları yazdılar

." Bu ömrü boyunca kadına şiddet uygulayan ibo ya ödül veren tören değil mi?? En iyisini yapmışsınız" dediler.

 

Ünlü psikiyatrist Prof.Dr Arif Verimli'de "Altın Kelebek mi kaldı? Alkışlıyorum" dedi.