Bu yıl, Teos Marina ev sahipliğinde ve Bitci.com ana sponsorluğunda 7’ncisi düzenlenecek Bitci.com Tuna Masters Teos Balıkçılık Turnuvası, 8-11 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacak.

 

 

 

Açık deniz balıkçılığının ustaları bu yıl yine dev balıkların peşinde olacak. Düzenlendiği ilk günden bu yana büyük ilgi gören Türkiye ve Avrupa’nın en büyük turnuvalarından birisine dönüşen Bitci.com Tuna Masters Teos serisinin bu ilk ayağında 50 tekne mücadele ediyor olacak. Yarışmada Seferihisar çevresindeki marinalar ile Kıbrıs’tan gelecek iki teknenin yanı sıra Suudi Arabistan, Güney Afrika ve Monaco gibi ülkelerden sporcular da yer alacak.

 

 

 

Bitci.com Tuna Masters Teos yarışmacıları arasında Erkut Soyak, Gökhan Çarmıklı, Turgut Konukoğlu, Suat Yiğit, Mahmut Özgener, Altuğ Aksoy, Sinan Kuran ve Bülent Delican gibi uluslararası sularda kendini kanıtlamış birçok usta bulunuyor.

 

 

 

Yıllardır en büyük balıkların yakalandığı Tuna Masters Teos’ta yarışmaya ek olarak, turnuva sahasında dünya lideri birçok marka da destekçi olarak ürünleri ile yer alacak. Teos Marina Cennet Bahçesi’nde düzenlenecek organizasyon sahasında Stafu, Paru Marin, Bahçe Dekor, Depar, Can-am, Seadoo, Tohatsu, Raymarine, Viking, Nature's Work, Chameleon, Light House gibi çok sayıda sponsor firmanın stantları gezilebilecek. Yalnızca tekne sahiplerinin, yarışmacıların ve yakınlarının misafir olarak katılabildiği turnuvada özellikle de 11 Eylül Pazar günkü finalde balıkların tartıya getirilişi ve ödül töreni heyecanla izlenecek.