Yeni Akit’ten ayrılmasının ardından Habervakti’nde köşe yazmaya başlayan Abdurrahman Dilipak, İstanbul Sözleşmesi'ni hedef aldığı 'AKP'nin papatyaları' başlıklı yazısı nedeniyle AKP Kadın Kolları ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olduğu KADEM tarafından kendisine açılan davayı köşesine taşıdı.

Türkiye’de ilk kadın derneklerinin kuruluşunda, kadınlara en fazla destek verenlerden birinin kendisi olduğunu, ailesinin de bu derneklerde aktif görev aldığını yazan Dilipak, "Ben, hemen hemen her ay TURGEV’deki kızlara konferanslar veriyordum. Dün, haklarını savunduklarımın çocukları bugün benden davacılar. 2 yıldır yargılanıyorum. 2023’de de bu dava devam edecek. Ne zaman biter onu bilmiyorum ama acelem yok, alışkınım. Bu dava devam ettiği sürece kaybeden ben değilim!” diye yazdı.

Dilipak “Ben, ‘fahişe ve türevleri’nin kuyruğuna basınca ses başka yerden geliyor. ‘AK Parti içindeki FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’liler ve AKP’nin papatyaları’ aktif. Erdoğan’ın sözlerine bakıp, ona göre bir tanım yaptım bakın başıma ne işler geldi!? AK Parti - AKP ayırımını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylemlerinden çıkan sonuç şöyleydi; ‘AK Partililer hasbi olanlar, AKP’liler hesabi olanlar”. Eee, ben ne diyorum.” düşüncesini dile getirdi.

Kendisine dava açan AK Parti ve KADEM’e sitem eden Dilipak, “Sizler buraya gelirken, bataklıkları geçerken ayaklarınızı başları üzerinde taşıyanlara bu şekilde mi teşekkür ediyorsunuz!?” diye sordu.

Yürürlükten kaldırılan İstanbul Sözleşmesi ile Çocukların Cinsel Suistimal ve Cinsel İstismara Karşı Korunmasına İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesi'ni (Lanzarote Sözleşmesi) hedef almayı sürdüren Dilipak “Biliyorum, ‘AK Parti içindeki FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’liler, AKP’nin papatyaları, lale devri çocukları, AKP’nin Erguvanileri’ benden intikam alıyorlar” düşüncesini dile getirdi.

Yazının tamamını okumak için tıklayın